Case de pariuri online recomandate


Pariul Zilei

Toate casele de pariuri dau cele mai bune opţiuni de pariere pentru a atrage jucători. Eu unul nu stiu niciun caz in care potentialul creditac X-ulescu, sa aiba un moment de luminare si sa inteleaga ce se intampla in jurul lui, Dimpotriva, toti incep cu ” imi cumpar”, ei neputand economisi niciun euro pe luna - nu pt ca ar avea salarii proaste ci pt ca „vor sa-si traiasca viata”.

Angajaţii aeroportului au dezminţit existenţa unei curse speciale în ziua de sâmbătă, chiar înainte de îmbarcarea englezilor. „Au fost duşi la aeroport cu un microbuz, iar de acolo au fost preluaţi de aeronavă specială care are ca destinaţie Londra, a declarat, după plecarea britanicilor, Vasile Guzganu, directorul de la „Ion Holban.

- Avem colaborare bună cu arheo­logii din Basa­rabia, dar, din păcate, nu avem deloc contacte cu arheo­­logii din România. Poate dacă ar exista legături mai strânse cu cercetătorii români, mult mai multe lucruri importante pentru istoria noastră comună ar ieşi la supra­faţă. M-aş bucura ca interesul lor pentru descoperirile din Lituania să fie mai mare şi îi aştep­tăm cu braţele des­chise.

Un mare atu al celor de la bet365, este bonusul de bun venit de 100% de pana la 200 de ron. Acesta cred ca este principalul mare avantaj in fata celorlalti bookmaker de pe piata. Este foarte usor de revendicat acest bonus, depui 200 de ron, apoi primesti pe mail un cod 888sport bonus pe care il introduci in sectiunea Membri -Oferte - Introduceti cod oferta, si asa ai nu 200 ci 400 de ron disponibil pentru pariat si pentru a incerca toate tipurile de pariuri existente pe bet365.

Ipone-ul X va fi acordat prin tragere la sorti pe data de 03.11.2017. Pentru tragerea la sorti jucatorii vor trebuii sa acumuleze sanse care se acorda in baza pariurilor plasate. Miza minima a pariurilor pentru a fi validate in promotie este de 100 ron per pariu, iar cota minima sa fie de 1.35. Spre exemplu, daca un jucator pariaza de 5 ori pe perioada promotiei, la tragerea la sorti va avea 5 sanse de castig.

Copyright © 2017 Cel mai bun site de pariuri online